Autonavainten teettäminen ja korjaus

Meiltä saat uudet autonavaimet, myös kaukosäätimellä ja ajonestolla. Meiltä onnistuu myös autonavainten ja virtalukkojen korjaus sekä esimerkiksi paristojen vaihdot.

Teemme ja ohjelmoimme avaimia lähes kaikkiin autoihin sekä korjaamme nopeasti toimimattomat avaimet. Meiltä löytyy heti hyllystä satoja eri avainmalleja ja runsaasti korjausosia. Jos tarvittavaa mallia tai osaa ei ole hyllyssä, saamme tarvitsemasi avainmallit tai -osat tilattua yleensä muutaman päivän sisällä.

Mikäli autonavaimet ovat jääneet auton sisään, hoidamme myös auton ovien avaukset nopeasti ja turvallisesti

Paljonko autonavaimen teettäminen maksaa?

Ajonestoavaimet ilman kaukosäätöä alk. 80 €
Avaimet kaukosäädöllä alk. 120 €
Avaimet Mercedes-Benz autoihin 200 € / kpl.
Lue lisää MB avaimista ja muista palveluista tästä.

Kaikki avaimet hävinneet?

Jos kaikki avaimet ovat kadonneet, voimme automallista riippuen tehdä myös täysin uudet avaimet lukkopesän perusteella ilman, että lukkoja tarvitsee vaihtaa. Hoidamme myös autosi hinauksen toimipisteellemme uusien avainten teettämistä varten, mikäli autoa ei muuten saada liikkeelle.

Kuinka saan uudet avaimet?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous avaimista sekä varaa aika avaimen tekoon. Tule paikalle sovittuna aikana auton ja kaikkien tallessa olevien avaimien kanssa. Useimmat avaintyöt onnistuvat odottaessa mutta voit tulla hakemaan auton myös myöhemmin halutessasi.

Käytämme tilanteen mukaan alkuperäisiä tai tarvikeavaimia. Useimmat avaimet tulevat ilman logoa vaikka elektroniikka avaimessa olisikin alkuperäinen / OEM-laatua. Ominaisuuksiltaan kaikki avaimet vastaavat alkuperäisiä avaimia ja annamme avaimille 12 kuukauden laatutakuun.

Autonavaimien korjaus

Avaimet voivat vaurioitua käytössä kulumisen, vahingon tai tyyppivian vuoksi. Useimmat avaimet ovat korjattavissa eikä uuden avaimen hankinta ole tällöin järkevää. Pystymme testaamaan myös kaukosäätimen signaalit ja ajonestosirun/transponderin toiminnan. Avaimen toiminnnan tarkistus on ilmaista. Korjaustyöt teemme usein odottaessa, mutta osien saatavuuden vuoksi ja sujuvan asioinnin vuoksi suosittelemme varaamaan ajan etukäteen.

Yleisimpiä korjattavissa olevia vikoja avaimissa on
– avainosan irtoaminen avainrungosta,
– kaukosäätimen painikkeet ovat rikki,
– kuoret ovat kuluneet tai
– kaukosäätimen avainosan avaus/lukitustoiminto on rikki.

Epäselvissä tapauksissa kuten
– kaukosäädin ei avaa ovia tai
– avaimella ei saa autoa käyntiin
täytyy vikaa tutkia yleensä tarkemmin.

Ei korjattavissa olevia ongelmia on yleensä pariston tyhjeneminen itsestään.

Avainten korjaus onnistuu myös ilman autoa paikanpäällä eikä useimmiten vaadi auton ohjelmointia.

Esimerkkihintoja 

  • avaimen kuoren vaihto (sis. metalliosan jyrsinnän) alk. 50 €
  • mikrokytkimen vaihto alk. 25 €
  • akun vaihto avaimeen alk. 70 €

Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen uuden autonavaimen teettämisestä tai vanhan korjauksesta!

Tarvittaessa voit myös soittaa meille 040 651 7317 mutta töidemme sujuvuuden vuoksi pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti oheisen lomakkeen kautta.

  • Ilmoitathan lisätiedoissa tarkemmin onko autoon olemassa vielä avaimia ja minkälaisia avaimia tarvitset sekä kuinka monta.
  • Klikkaa 'Im not a robot' osoittaaksesi olevan ihminen etkä robotti.