Autonavainten teettäminen ja korjaus - Oili Jalonen

Autonavainten teettäminen ja korjaus

Teemme tilauksesta uudet autonavaimet, myös kaukosäätimellä ja ajonestolla. Meiltä onnistuu myös autonavainten korjaus ja esimerkiksi paristojen vaihto.

Teemme ja ohjelmoimme avaimia lähes kaikkiin autoihin sekä korjaamme nopeasti toimimattomat avaimet. Meiltä löytyy heti hyllystä satoja eri avainmalleja ja runsaasti korjausosia. Jos tarvittavaa mallia tai osaa ei ole hyllyssä, saamme tarvitsemasi avainmallit tai -osat tilattua yleensä muutaman päivän sisällä.

Mikäli autonavaimet ovat jääneet auton sisään, hoidamme myös auton ovien avaukset nopeasti ja turvallisesti

Paljonko autonavaimen teettäminen maksaa?

Ajonestoavaimet ilman kaukosäätöä alk. 70 €
Avaimet kaukosäädöllä alk. 120 €
Avaimet Mercedes-Benz autoihin 200 € / kpl.
Lue lisää MB avaimista ja muista palveluista tästä.

Jos kaikki avaimet ovat kadonneet, voimme automallista riippuen tehdä myös täysin uudet avaimet lukkopesän perusteella ilman, että lukkoja tarvitsee vaihtaa. Hoidamme myös autosi hinauksen toimipisteellemme uusien avainten teettämistä varten, mikäli autoa ei muuten saada liikkeelle.

Uusien avainten teettäminen ilman malliavainta alk. 300 €

Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen uuden autonavaimen teettämisestä tai vanhan korjauksesta!

Tarvittaessa voit myös soittaa meille 040 651 7317 mutta töidemme sujuvuuden vuoksi pyydämme olemaan yhteydessä ensisijaisesti oheisen lomakkeen kautta.

  • Ilmoitathan lisätiedoissa tarkemmin onko autoon olemassa vielä avaimia ja minkälaisia avaimia tarvitset sekä kuinka monta.
  • Klikkaa 'Im not a robot' osoittaaksesi olevan ihminen etkä robotti.