Oili Jalonen

Försäljning av bildelar

Vi levererar ett omfattande sortiment av delar till alla bilmärken. Vi erbjuder snabba leveranser över hela Finland samt i övriga Norden. Med vårt omfattande nätverk av partners använder vi också importerade och nya reservdelar för att möta våra kunders behov.
Du kan söka kvalitetsklassificerade bildelar i Varaosahaku www.varaosahaku.fi
Svensk telefontjänst: 0440 800 183

 

Bilåtervinning

Vi är den viktigaste bilåtervinningsföretaget i Åbo ekonomiska område. Du kan ta med ett skrotat fordon till oss eller beställa en gratis hämtning från Åbo och närliggande områden.

 

OJ Bilbärgning 24/7

Oili Jalonen Oy beläget i Åbo betjänar även på svenska! Vi utför alla bärgningtjänster med yrkesskicklighet sedan 1967. Vi har 12 bärgningsenheter till vårt förfogande med professionella chaufförer och verkar inom hela Egentliga-Finlands område inklusive Åbolands skärgård, Kimitoön och Åland.
Långtradare, lastbilar, bussar och andra tunga fordon kan bärgas eller flyttas vid behov med två av våra för endamålet avsedda bärgningsenheter. Vi är medlem i internationella SOS bärgningskedjan och kan även ordna transporter till övriga Europa. Vi sammarbetar med samtliga försäkringsbolag och debiterar dem direkt om din försäkring ersätter bärgningen.
Bärgningstjänst på svenska:  0440 800 185