Autopurkaamo Turku – Oili Jalonen


Autopurkaamo
on toiminnassamme se yksikkö, joka ottaa vastaan kaikki sisään tulevat ajoneuvot. Täällä autoista poistetaan akut, renkaat, öljyt ja muut nesteet.

Olemme moderni autopurkaamo Turussa. Kauttamme kierrätetään tällä hetkellä noin tuhat ajoneuvoa vuodessa. Tällainen automäärä mahdollistaa valmiuden toimittaa varaosia lähes kaikkiin tarpeisiin.

Mikäli kolariauton myynti on ajankohtaista, olemme myös kiinnostuneita ostamaan kolariautoja. Jos pihastasi löytyy romuauto, ota meihin yhteyttä niin noudamme romuauton Turun seudulta maksutta, sekä huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä.

Purkaamon tiloissa toimii myös myyntikonttorimme, jossa otamme vastaan varaosatilauksia puhelimitse, sähköpostilla ja verkkokauppamme kautta. Olet myös tervetullut tekemään edullisia ostoksia paikan päälle.

Myynnissä laaja valikoima käytettyjä purkuautojen osia

Kaikki purkuauton uudelleen käytettävät osat puretaan, kuntoluokitellaan ja syötetään varastojärjestelmään.

Autopurkaamon varaosahaku

Purkuautojen osia voit ostaa helposti varaosahaustamme. Mikäli varaosahausta ei löydy sopivaa osaa, voit jättää meille varaosakyselyn helposti verkossa.

Toimitamme varaosia niin autokorjaamoille, autoliikkeille kuin kuluttajille ympäri Suomen. Kaikille myymillemme osille myönnämme takuun, pois lukien itse puretut varaosat.

Auto romuttamolle – Romuautojen nouto autopurkaamolle

Meiltä onnistuu myös romuauton nouto omalle autopurkaamollemme Turun seudulla. Puramme ensin autosta uudelleenkäytettävät osat, jotka kuntoluokituksen jälkeen laitamme varaosamyyntiin. Loput romuautosta kuljetetaan murskaamolle, jossa se kierrätetään asianmukaisesti.

Huom. Omatoiminen osien purkaminen on yksityishenkilöiden osalta lopetettu.