Autopurkaamo Turku - Oili Jalonen

Autopurkaamo Turussa

Olemme moderni autopurkaamo Turussa. Kauttamme kierrätetään tällä hetkellä noin tuhat ajoneuvoa vuodessa. Tällainen automäärä mahdollistaa valmiuden toimittaa varaosia lähes kaikkiin tarpeisiin.

Autopurkaamo on toiminnassamme se yksikkö, joka ottaa vastaan kaikki sisään tulevat ajoneuvot. Täällä autoista poistetaan akut, renkaat, öljyt ja muut nesteet.

Mikäli pihastasi löytyy romuauto, ota meihin yhteyttä niin noudamme sen maksutta Turun seudulta sekä huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä. Olemme myös kiinnostuneita ostamaan kolariautoja.

Purkaamon tiloissa toimii myös myyntikonttorimme, jossa otamme vastaan varaosatilauksia puhelimitse, sähköpostilla ja verkkokauppamme kautta. Olet myös tervetullut tekemään edullisia ostoksia paikan päälle.

Myynnissä laaja valikoima käytettyjä purkuautojen osia

Kaikki purkuauton uudelleen käytettävät osat puretaan, kuntoluokitellaan ja syötetään varastojärjestelmään. Näitä osia voit ostaa helposti varaosahaustamme. Mikäli varaosahausta ei löydy sopivaa osaa, voit jättää meille varaosakyselyn helposti verkossa.

Toimitamme varaosia niin autokorjaamoille, autoliikekille kuin kuluttajille ympäri Suomen. Kaikille myymillemme osille myönnämme takuun, pois lukien itse puretut varaosat.

Huom. Omatoiminen osien purkaminen on yksityishenkilöiden osalta lopetettu.