Romuautojen kierrätys

Olemme Turun talousalueen merkittävin romuajoneuvojen kierrättäjä. Hoidamme puolestasi TraFi:n paperit ja vakuutuksesi katkeavat meidän kauttamme. Ole tarkkana kenelle luovutat romuautosi. Meillä on monen vuoden kokemus käsitellä ympäristöystävällisesti ELV-ajoneuvoja.

Auton viimeisen omistajan on toimitettava auto tuottajavastuun piiriin kuuluvaan viralliseen vastaanottopisteeseen. Virallisessa vastaanottopisteessä auton vastaanotto ja rekisteristä poisto hoituvat maksutta ja vaivatta. Tämän jälkeen romuauto käsitellään tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti.

Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n romuajoneuvojen virallinen vastaanottopiste.

Ajoneuvon toimittaminen romutukseen

Voit tuoda romutettavan ajoneuvon meille vastaanottopisteeseen autopurkamolle. Vaihtoehtoisesti voit tilata meiltä kuljetuksen autolle romutettavaksi. Tarjoamme nopean ja maksuttoman kuljetuksen romutettavalle ajoneuvolle kierrätykseen Turun ja lähikuntien alueilta.

Huom! Ajoneuvon romuttamiseen tarvitsemme ajoneuvon omistajalta valtakirjan, jossa on ajoneuvon omistajan henkilötunnus, puhelinnumero ja allekirjoitus. Valtakirjalla omistaja luovuttaa ajoneuvon romutettavaksi tai valtuuttaa toisen henkilön luovuttamaan ajoneuvon romutettavaksi. Ensisijaisesti toivomme noutotilaukset tehtävän sähköisen tilauslomakkeen kautta. Tilauslomakkeen kautta voit kätevästi täyttää kaikki tarvittavat tiedot ja allekirjoittaa valtakirjan sähköisesti jolloin käyntiä vastaanottopisteessä ei tarvita.

Lataa valtakirja »

 

Omistajan tai mahdollisen valtuutetun luovuttajan henkilöllisyys tarkistetaan, jonka takia valtakirja täytyy toimittaa henkilökohtaisesti joko noudon yhteydessä hinausauton kuljettajalle tai Oili Jalosen toimipisteeseen.

Myönnämme ajoneuvon luovuttajalle romutustodistuksen todistukseksi ajoneuvon lopullisesta poistamisesta. Huolehdimme myös rekisteristä poistosta, joten ajoneuvon luovuttajan ei tarvitse itse tehdä ilmoitusta asiasta.

Täytetyn ja allekirjoitetun valtakirjan voi antaa hinausauton kuljettajalle noudon yhteydessä tai tuoda Oili Jalosen toimipisteeseen. Samalla tarkistetaan omistajan tai mahdollisen valtuutetun luovuttajan henkilöllisyys.

Tiedustelut

Jos sinulla on kysyttävää romutuspoistoon tai romuautojen noutoon liittyen, voit soittaa meille numeroon: 0440 800 123. Ensi sijassa toivomme noutotilaukset alla olevalla lomakkeella.

Huom. Meille voi myös tuoda käytöstä poistetut akut, paristot, renkaat, vanteet ja metalliromut (elektroniikka-, kodinkone- ja talousjätettä emme ota vastaan).