Ostetaan romuautoja – helppo ja vaivaton tapa päästä eroon vanhasta autosta

Ostamme romuautoja kaikista merkeistä ja malleista, kunnosta riippumatta. Meille kelpaavat niin henkilöautot, pakettiautot kuin maastoautotkin. Prosessi on yksinkertainen: otat meihin yhteyttä, sovimme ajankohdan ja teemme arvion autostasi. Maksamme ja noudamme auton sovittuna aikana. Romuautojen myynti meille on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä kierrätämme ja hävitämme kaikki osat asianmukaisesti.

Romuauto rahaksi – ansaitse vanhasta ajoneuvostasi

Romuauto rahaksi on loistava tapa saada hyötyä vanhasta ajoneuvostasi. Kun autosi ei enää ole ajokunnossa tai sen korjaaminen ei ole taloudellisesti järkevää, voit myydä sen romuautona. Ostamme romuautot, mikä tekee prosessista helppoa ja nopeaa. Riittää, että otat meihin yhteyttä ja kerrot ajoneuvosi tiedot, niin teemme sinulle tarjouksen. Me huolehdimme auton noudosta, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksesta.

Näin auton myynti meille hoituu:

  1. Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita 044 0800 120.
  2. Arvioimme autosi hinnan ja annamme sinulle tarjouksen autostasi.
  3. Jos päätät myydä auton meille, noudamme sen pihastasi veloituksetta ja saat meiltä romutustodistuksen.

Meille myyty auto kuljetetaan ensin omalle autopurkaamollemme, jossa puramme autosta uudelleenkäytettävät osat kuntoluokiteltavaksi ja jälleenmyytäväksi. Tämän jälkeen loput autosta kuljetetaan murskaamolle, jossa materiaalit kierrätetään asianmukaisesti – autosi metalliosat voivat saada uuden elämän esimerkiksi nauloina.

Tarjouspyyntö kolariautosta

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 5 MB.
      Tiedoston kokorajoitus on 2mt