Hinauspalvelu 24/7

Hinauspalvelumme auttaa aina, joten ota yhteyttä rohkeasti! Vahinko ei kysy aikaa eikä paikkaa. Oili Jalosen hinauspäivystys tarjoaa apuaan silloin kun sitä tarvitset: 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, tuulessa ja tuiskussa.

Täällä pohjolassa olosuhteet muuttuvat nopeasti ja niihin ei aina ehdi varautua. Joskus matka katkeaa peltikolariin, auto lipsahtaa tieltä tai ajoneuvossa ilmenee tekninen vika. Useimmiten silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Talven pimeänä pakkasyönä ei välttämättä ole mukana riittävän lämpimiä varusteita, joten silloin täytyy toimia ripeästi ja tilata auton hinaus.

Tilaa hinaus nyt: 044 012 2121

Käytössämme on yli 20 hinausyksikköä, joten kutsuessasi meidät, voit olla varma, että apu saapuu paikalle nopeasti. Hinausautojemme asemapaikat ovat Turussa, mutta palvelemme joustavasti lähiseuduilla.

Tiepalvelun avulla saat ammattitaitoisen mekaanikon avuksesi

Aina hätä ei ole kuitenkaan suuri, silloin voimme lähettää paikalle tiepalveluauton mekaanikkoineen. Parhaassa tapauksessa saamme autonne pikaisesti kuntoon ja pääset taas jatkamaan matkaasi. Kuljettajamme myös neuvovat sinua kaikissa hinaukseen liittyvissä asioissa.

Jos matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille!

Tilaa hinaus nyt: 044 012 2121

Oili Jalonen Oy on suomalainen perheyritys ja olemme toimineet alalla jo 50 vuoden ajan. Palveluihimme kuuluu myös raskaan kaluston hinauspalvelu. Hinausautojemme asemapaikat sijaitsevat Turussa ja Salossa. Alla näet tarkemman toiminta-alueemme.

Autoa nostetaan lavetille hinauspalvelun toimesta

Hinauspalvelun toiminta-alue

Askainen, Aura, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Kaarina, Kemiönsaari, Korppoo, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karuna, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Kustavi, Laitila, Lieto, Lemu, Lokalahti, Maaria, Marttila, Masku, Merimasku, Mietoinen, Muurla, Mynämäki, Naantali, Nauvo, Norrskata, Nousiainen, Paattinen, Paimio, Parainen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Särkisalo, Taalintehdas, Taivassalo, Tammisaari, Tarvasjoki, Turku, Uskela, Vahto, Vehmaa, Velkua, Västanfjärd ja Ahvenanmaa.

Auton hinaus nopeasti ja turvallisesti

Auton hinaus on erityisen tärkeää silloin, kun ajoneuvo ei ole enää ajokunnossa. Hinausautot on varustettu moderneilla laitteilla, jotka mahdollistavat erilaisten ajoneuvojen, kuten henkilöautojen, pakettiautojen ja jopa raskaiden kuorma-autojen, turvallisen ja tehokkaan hinauksen. Ammattitaitoinen henkilöstö tuntee parhaat menetelmät ja reitit, jotta hinaus sujuu mutkattomasti ja viiveettömästi.