Hinauspalvelu 24/7 - Hinauspäivystys - Oili Jalonen

Hinauspalvelu 24/7

Vahinko ei kysy aikaa eikä paikkaa. Oili Jalosen hinauspäivystys tarjoaa apuaan silloin kun sitä tarvitset: 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, tuulessa ja tuiskussa.

Täällä pohjolassa olosuhteet muuttuvat nopeasti ja niihin ei aina ehdi varautua. Joskus matka katkeaa peltikolariin, auto lipsahtaa tieltä tai ajoneuvossa ilmenee tekninen vika. Useimmiten silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Talven pimeänä pakkasyönä ei välttämättä ole mukana riittävän lämpimiä varusteita, joten silloin täytyy toimia ripeästi ja tilata auton hinaus.

Käytössämme on yli 20 hinausyksikköä, joten kutsuessasi meidät, voit olla varma, että apu saapuu paikalle nopeasti. Hinausautoillamme on asemapaikat Turussa ja Salossa, mutta palvelemme joustavasti lähiseuduilla.

Tiepalvelun avulla saat ammattitaitoisen mekaanikon avuksesi

Aina hätä ei ole kuitenkaan suuri, silloin voimme lähettää paikalle tiepalveluauton mekaanikkoineen. Parhaassa tapauksessa saamme autonne pikaisesti kuntoon ja pääset taas jatkamaan matkaasi. Kuljettajamme myös neuvovat sinua kaikissa hinaukseen liittyvissä asioissa.

Jos matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille!

OJ hinauspalvelu: 0440 122 121

Oili Jalonen Oy on suomalainen perheyritys ja olemme toimineet alalla jo 50 vuoden ajan. Palveluihimme kuuluu myös raskaan kaluston hinauspalvelu. Hinausautojemme asemapaikat sijaitsevat Turussa ja Salossa. Alla näet tarkemman toiminta-alueemme.

Hinauspalvelun toiminta-alue

Askainen, Aura, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Kaarina, Kemiönsaari, Korppoo, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karuna, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Kustavi, Laitila, Lieto, Lemu, Lokalahti, Maaria, Marttila, Masku, Merimasku, Mietoinen, Muurla, Mynämäki, Naantali, Nauvo, Norrskata, Nousiainen, Paattinen, Paimio, Parainen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Särkisalo, Taalintehdas, Taivassalo, Tammisaari, Tarvasjoki, Turku, Uskela, Vahto, Vehmaa, Velkua, Västanfjärd ja Ahvenanmaa.