Hinauspalvelu 24/7

Vahinko ei kysy aikaa eikä paikkaa. OJ hinauspalvelu tarjoaa apuaan silloin kun sitä tarvitset: 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, tuulessa ja tuiskussa.

Täällä pohjolassa olosuhteet muuttuvat nopeasti ja niihin ei aina ehdi varautua. Joskus matka katkeaa peltikolariin, auto lipsahtaa tieltä tai ajoneuvossa ilmenee tekninen vika. Useimmiten silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Talven pimeänä pakkasyönä ei välttämättä ole mukana riittävän lämpimiä varusteita, joten silloin täytyy toimia ripeästi. Käytössämme on yli 20 hinausyksikköä, joten kutsuessasi meidät, voit olla varma, että apu saapuu paikalle nopeasti. Hinausautoillamme on asemapaikat paitsi Turussa, myös Salossa ja Raaseporissa.

Aina hätä ei ole kuitenkaan suuri, silloin voimme lähettää paikalle tiepalveluauton mekaanikkoineen. Parhaassa tapauksessa saamme autonne pikaisesti kuntoon ja pääset taas jatkamaan matkaasi. Kuljettajamme myös neuvovat sinua kaikissa hinaukseen liittyvissä asioissa.

Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon. SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja koko Suomen kattava hinaus- ja tiepalvelu. Se on osa SOS International-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys.

Jos matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille!

OJ hinauspalvelu: 0440 122 121

Toiminta-alue

Askainen, Aura, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Kaarina, Kemiönsaari, Korppoo, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karuna, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Kustavi, Laitila, Lieto, Lemu, Lokalahti, Maaria, Marttila, Masku, Merimasku, Mietoinen, Muurla, Mynämäki, Naantali, Nauvo, Norrskata, Nousiainen, Paattinen, Paimio, Parainen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pöytyä, Raasepori, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Särkisalo, Taalintehdas, Taivassalo, Tammisaari, Tarvasjoki, Turku, Uskela, Vahto, Vehmaa, Velkua, Västanfjärd ja Ahvenanmaa.