OJ_kuvitus_hinaus1

Hinauspalvelu 24/7

Vahinko ei kysy aikaa eikä paikkaa. OJ hinauspalvelu antaa apua silloin kun sitä tarvitset; 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, tuulessa ja tuiskussa.

Täällä pohjolassa olosuhteet vaihtuvat nopeasti ja niihin ei aina ehdi varautua. Joskus matka katkeaa peltikolariin, auto lipsahtaa tieltä tai kulkuneuvoon tulee tekninen vika. Useimmiten silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Talven pimeänä pakkasyönä ei välttämättä ole mukana riittävän lämpimiä varusteita, joten silloin täytyy toimia ripeästi. Käytössämme on yli 20 hinausyksikköä, joten kutsuessasi meidät, voit olla varma, että apu saapuu paikalle nopeasti. Hinausautoillamme on asemapaikat paitsi Turussa, myös Paraisilla, Salossa, Kemiössä ja Raaseporissa.

Aina hätä ei ole kuitenkaan suuri, silloin voimme lähettää paikalle tiepalveluauton mekaanikkoineen. Parhaassa tapauksessa saamme autosi pikaisesti kuntoon, ja pääset taas jatkamaan matkaasi. Kuljettajamme myös neuvovat sinua kaikissa hinaukseen liittyvissä asioissa.

Kuulumme valtakunnalliseen SOS Hinaus -verkostoon. SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja koko Suomen kattava hinaus- ja tiepalvelu. Se on osa SOS International-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin ja ympäri maailmaa toimiva hätäpalveluyritys. Lomakkeen yläreuna

Jos matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille!

OJ hinauspalvelu: 0440 122 121

Askainen, Aura, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Kaarina, Kemiönsaari, Korppoo, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karuna, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Kustavi, Laitila, Lieto, Lemu, Lokalahti, Maaria, Marttila, Masku, Merimasku, Mietoinen, Muurla, Mynämäki, Naantali, Nauvo, Norrskata, Nousiainen, Paattinen, Paimio, Parainen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pöytyä, Raasepori, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Särkisalo, Taalintehdas, Taivassalo, Tammisaari, Tarvasjoki, Turku, Uskela, Vahto, Vehmaa, Velkua, Västanfjärd ja Ahvenanmaa.