Varaosahaku

Varaosahakumme on nopea ja reaaliaikainen kauppapaikka. Täältä voit etsiä ja ostaa tarvitsemiasi osia milloin tahansa. Myös hinta-laatusuhteen vertailu käy täällä kätevästi. Huomioi kuitenkin, että täällä olevien yli 30 000 osan lisäksi purkukentällämme on satoja autoja, joista irroitamme osia asiakkaidemme tarpeisiin.

Jos et löydä tarvitsemaasi osaa hakupalvelun avulla voit jättää avoimen osakyselyn sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Teemme yhteistyötä myös Ruotsin ja Suomen suurimpien autopurkaamoiden kanssa, joten käytettävissämme on yli miljoonan varaosan tarjonta!
Henkilökuntamme antaa sinulle myös ohjeita ja vinkkejä tarvittaessa.

Varaosakysely

Joskus voi olla vaikea löytää oikeaa tuotetta varaosahaun useista tuoteryhmistä. Etenkin silloin, kun ei oikein tiedä mikä osan myyntinimike on.

Tällä lomakkeella voit omin sanoin kuvailla millaista osaa tarvitset. Voit tarvittaessa liittää myös kuvia haettavasta osasta. Täytä lomake mahdollisimman tarkasti. Kerro viestissä autosi rekisteritunnus tai runkonumero osasopivuuden tarkistamiseksi sekä osan etsinnän nopeuttamiseksi.

Ilmoitamme sinulle kaipaamasi varaosan hinnan, laadun ja mahdollisen toimitusajan mahdollisimman nopeasti.

Täytä lomake mahdollisimman tarkasti, liitä tarvittaessa kuva/kuvia osasta jota tarvitset.

Nimi*

Sähköposti*

Yritys

Puhelinnumero

Osoite

Rekisterinumero

Auton merkki ja malli

Valmistusvuosi

Auton väri

Auton tyyppi

Ovien lukumäärä

Toivon yhteydenottoa*
PuhelimitseSähköpostilla

Vapaa sana / haettavat osat*

Liitä kuva osasta jota tarvitset. Tiedoston kokorajoitus on 7 Mb


Tietosuoja