OJ_kuvitus_romutus

OJ Autokierrätys

Lain mukaan auton viimeisen omistajan on toimitettava auto tuottajavastuun piiriin kuuluvaan viralliseen vastaanottopisteeseen. Virallisessa vastaanottopisteessä auton vastaanotto ja rekisteristä poisto hoituvat maksutta ja vaivatta. Tämän jälkeen OJ Autokierrätys pitää myös huolen, että romuauto käsitellään tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti.

Autopurkaamo

Olemme moderni autopurkaamo. Kauttamme kierrätetään tällä hetkellä noin tuhat ajoneuvoa vuodessa. Tällainen automäärä mahdollistaa valmiuden toimittaa varaosia lähes kaikkiin tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin autopurkaamomme toimintaan »

Romuautojen vastaanotto

Olemme Turun talousalueen merkittävin romuajoneuvojen kierrättäjä. Hoidamme puolestasi TraFi:n paperit ja vakuutuksesi katkeavat meidän kauttamme. Ole tarkkana kenelle luovutat romuautosi. Meillä on monen vuoden kokemus käsitellä ympäristöystävällisesti ELV-ajoneuvoja. Meille voi myös tuoda käytöstä poistetut akut, paristot, renkaat, vanteet ja metalliromut (elektroniikka-, kodinkone- ja talousjätettä emme ota vastaan).

Lue lisää romuautojen kierrättämisestä »

Tilaa romuauton nouto

Noudamme autosi veloituksetta. Tilaa maksuton nouto lomakkeella tai numerosta 0440 800 123.

Hinausautokuljettajamme hakevat romuautosi veloituksetta alueilta: Turku, Kaarina, Raisio, Lieto, Aura, Rusko, Paimio, Naantali, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Parainen, Kemiönsaari, Sauvo, Marttila

Muualta Varsinais-Suomesta sopimuksen mukaan.

Tilaa romuauton nouto »

Vaurioituneiden autojen osto

Ostamme vaurioituneita ajoneuvoja purkuun. Hoidamme samalla rekisteristä poiston ilmaiseksi.

Pyydä tarjous autostasi »