Autopurkaamo Turku

 

Olemme moderni autopurkaamo Turussa ja tarjoamme kattavat palvelut ajoneuvojen kierrätykseen ja varaosien toimitukseen. Autopurkaamomme on toiminnassamme se yksikkö, joka ottaa vastaan kaikki sisään tulevat ajoneuvot. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ajoneuvo tarkastetaan huolellisesti ja siitä poistetaan kaikki ympäristölle haitalliset aineet, kuten akut, renkaat, öljyt ja muut nesteet, ennen kuin se puretaan osiin.

>>Ota meihin yhteyttä!

Autopurkaamomme käsittelee vuosittain noin tuhat ajoneuvoa, mikä mahdollistaa valmiuden toimittaa varaosia lähes kaikkiin tarpeisiin. Tämä suuri ajoneuvomäärä varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia varaosia, oli kyseessä sitten moottorit, vaihteistot, jarrut, valot tai muut komponentit. Kaikki osat tarkastetaan huolellisesti ennen myyntiä, jotta voimme taata niiden laadun ja toimivuuden.

Mikäli kolariauton myynti on ajankohtaista, olemme myös kiinnostuneita ostamaan romuautoja. Jos pihastasi löytyy romuauto, ota meihin yhteyttä niin noudamme romuauton Turun seudulta maksutta, sekä huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä.

Purkaamon tiloissa toimii myös myyntikonttorimme, jossa otamme vastaan varaosatilauksia puhelimitse, sähköpostilla ja verkkokauppamme kautta. Olet myös tervetullut tekemään edullisia ostoksia paikan päälle.

Romuttamo on ympäristön asialla

Romuttamot ja autopurkaamot ovat siis oleellinen osa kiertotaloutta ja ympäristönsuojelua. Niiden toiminta vähentää jätettä, säästää luonnonvaroja ja tarjoaa kuluttajille kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Valitsemalla autopurkaamon varaosat voit tukea kestävää kehitystä ja edistää ympäristöystävällistä autoilua.

Myynnissä laaja valikoima käytettyjä purkuautojen osia

Kaikki purkuauton uudelleen käytettävät osat puretaan, kuntoluokitellaan ja syötetään varastojärjestelmään.

Autopurkaamon varaosahaku

Purkuautojen osia voit ostaa helposti varaosahaustamme. Mikäli varaosahausta ei löydy sopivaa osaa, voit jättää meille varaosakyselyn helposti verkossa.

Toimitamme varaosia niin autokorjaamoille, autoliikkeille kuin kuluttajille ympäri Suomen. Kaikille myymillemme osille myönnämme takuun, pois lukien itse puretut varaosat.

Auto romuttamolle – Romuautojen nouto autopurkaamolle

Meiltä onnistuu myös romuauton nouto omalle autopurkaamollemme Turun seudulla. Puramme ensin autosta uudelleenkäytettävät osat, jotka kuntoluokituksen jälkeen laitamme varaosamyyntiin. Loput romuautosta kuljetetaan murskaamolle, jossa se kierrätetään asianmukaisesti.

Huom. Omatoiminen osien purkaminen on yksityishenkilöiden osalta lopetettu.