Auton varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman auton varaosia lähes kaikille automerkeille ja -malleille. Valikoimastamme löydät niin käytetyt auton varaosat kuin uudet auton varaosat. Ensisijaisesti pyrimme myymään ekologisia käytettyjä varaosia, mutta jos käytettyä varaosaa ei varastostamme löydy tai sen käyttö ei muusta syystä ole perusteltua, tarjoamme asiakkaillemme uutta osaa. Olemme luoneet suhteet Euroopan suurimpiin toimittajiin, joilta ostamme tavaraa viikoittain.

Hyvä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto uuden ja käytetyn varaosan välillä on tehdaskunnostettu varaosa. Toimitamme esimerkiksi kunnostettuja vaihteistoja, moottoreita ja hammastankoja taatusti kilpailukykyiseen hintaan.

Myynnin työkaluina käytämme alan uusimpia soveltuvuustaulukoita, tukkuliikkeiden extranet-järjestelmiä, sekä yhteistyökumppaneiden tietokantoja. Usein varaosan sopivuuden määrittelemiseksi riittää ainoastaan asiakkaan auton rekisteritunnus.

Ota yhteyttä ja kysy varaosaa meiltä, täytä varaosakysely tai käytä kätevää varaosahakua, jos olet kiinnostunut esimerkiksi autopurkaamon varaosista. Autamme sinua löytämään järkevimmän vaihtoehdon tarpeeseesi.

Moottoripalkit ja apurungot

Uusia moottoripalkkeja ja apurunkoja useisiin eri automalleihin.

Täytä varaosakysely ja kysy tarjous!

Viherosat eli käytetyt auton varaosat

Viherosa on kuntoluokiteltu, käytetty auton varaosa, joka on purettu käytöstä poistetusta ajoneuvosta. Sen käyttö auton korjauksessa on ympäristöystävällistä ja kierrätystä parhaimmillaan. Osa ei myöskään ole uusi, joten hinnastakin muodostuu sen myötä asiakkaalle edullisempi. Käytetyt varaosat ovat hyvä vaihtoehto, kun haet edullisempaa ja ekologisempaa vaihtoehtoa uudelle osalle.

Milloin käyttää viherosia?

  • Silloin, kun korjauskustannukset kasvavat liian suuriksi uusilla varaosilla, Käytetyn auton varaosan hinta on huomattavasti edullisempi.
  • Joskus tarvittavaa varaosaa ei enää tuoda maahan uutena.
  • Korjattavan auton odotettu käyttöikä voi vaikuttaa päätökseen.
  • Miksi ostaa uusi, kallis osa jos sitä ei kuitenkaan loppuun asti käytetä?
  • Säästä luontoa ja kukkaroasi!
  • Ja totta kai, aina kun haluat tehdä valinnan, jolla oikeasti on merkitystä yhteisen ympäristömme hyvinvoinnille.

Onko käytetty varaosa varmasti toimiva?

Varmaa on vain ilmaston lämpeneminen, mutta käytetyllä varaosalla on usein vielä enemmän kilometrejä edessä, kuin autolla johon se asennetaan.

Kaikilla myymillämme osilla on takuu ja yhteistyökorjaamot ovat motivoituneet niitä asiakkaidemme autoihin asentamaan. Myös he, autoalan ammattilaiset tarkastavat osan kunnon ennen asentamista.

Viherosa-yhteistyökorjaamoksi?

Oletko kiinnostunut liittymään mukaan Viherosa-korjaamoihin?
Ota yhteyttä: janne.sainisto@oilijalonen.fi

Jos on aika luovuttaa….

Vaikka auton korjaaminen Viherosilla onkin ekologista ja trendikästä, joskus on kuitenkin järkevämpi luovuttaa. Kun auto on elinkaarensa loppupäässä ja korjauksella ei käyttöikää voida olennaisesti pidentää, on järkevämpää kierrättää auto.

Lisätietoa kierrätyksestä löydät täältä »